Vergelijk met andere scholen

Op ‘Scholen op de kaart' vind je een schat aan informatie over het Stedelijk Gym. Hier kun je  makkelijk verschillende scholen vergelijken met elkaar.

Je ziet er bijvoorbeeld dat onze leerlingen niet alleen uit Nijmegen komen, maar uit de wijde omtrek. Handig dus dat het station om de hoek is.

Je ziet ook dat ouders en leerlingen heel tevreden zijn over de school. Vooral de sfeer vinden leerlingen heel fijn. Beter nog dan leerlingen op andere scholen. En dat vinden we het allerbelangrijkst. Je brengt zoveel tijd door op school. Dat moet dan een plek zijn waar je je thuis voelt!

Stedelijk Gymnasium Nijmegen

024 3220606 | Kronenburgersingel 269 | 6511 AS Nijmegen | Postbus 31206 | 6503 CE Nijmegen