Sterk talenonderwijs

Wij zijn ervan overtuigd: een taal leer je door het te doen! Vanaf de eerste dag spreek je bijna alleen maar Engels in de Engelse les. En nu denk je misschien: dat kan ik vast niet verstaan! Maar wees gerust, dat went heel snel. En we helpen je er natuurlijk bij.

Al onze leerlingen volgen Cambridge Engels. Je kunt bovendien Cambridge-examens doen. Die leveren je certificaten op waarmee je op alle (buitenlandse) universiteiten kunt laten zien dat je bovengemiddeld goed Engels spreekt.

Ook bij Frans en Duits bieden we vanaf klas 4 versterkte programma’s aan: DELF Frans en Goethe Duits. En ook bij deze vakken spreek je veel in de lessen en kun je certificaten halen die je toegang geven tot buitenlandse universiteiten. Vanaf klas 4 kun je bovendien Spaans volgen. Wist je dat we een van de weinige scholen in Nijmegen zijn waar je eindexamen Spaans kunt doen?

Stedelijk Gymnasium Nijmegen

024 3220606 | Kronenburgersingel 269 | 6511 AS Nijmegen | Postbus 31206 | 6503 CE Nijmegen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        Vind ons op Googlemaps        Sitemap